Редактор: e-mail: Кадър бТВШефът на БФС Борислав Михайлов отказа да отговори на

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВШефът на БФС Борислав Михайлов отказа да отговори на
Коментари Харесай

Светослав Иванов изнерви Боби Михайлов: Каква заплата вземате?

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Шефът на БФС Борислав Михайлов отхвърли да отговори на неуместен въпрос, заложен му от водещия на „ 120 минути “ по бТВ.

Ние знаем какви заплати вземат президента, премиера, депутати, министри. Колко вземате Вие, попита Светослав Иванов непосредствено Боби.

Те са държавни чиновници, аз не Ви запитвам Вас какъв брой вземате. Със сигурност никой не работи гратис, отвърна дипломатично Михайлов.

Питам Ви, тъй като през 2019 година Чеферин, който наследи Платини като началник на УЕФА, насочи апел за гласност и разгласява заплатите - неговата и на хората към него, продължи Светослав Иванов в опит да измъкне от своя събеседник стремежи отговор.

Това си е персонален въпрос. Не работя без пари, сигурно вземам по-малко от треньори и други, вземам това, което ми е дал своя вот Изпълкома, затвори тематиката Михайлов и подсети, че БФС не взема нито една стотинка от страната.

Последва нов въпрос на журналиста: Защо, когато оглавихте БФС през 2025 година, България беше на 25-о място в ранглистата на ФИФА, а в този момент сме на 71-во, в случай че се неистина, поправете ме?

По никакъв метод и не всеки път ръководството на БФС е съразмерно към резултатите на националния отбор, към никое управление на БФС. Защото при предходното управление да вземем за пример имаше различен народен тим, който се класира три пъти подред на огромни състезание. Така че това са нещата, зависи и от генерации и по този начин нататък, отговори Борислав Михайлов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР